Entertainment

'Versierde kerstboom van 13 meter hoog bij Paleis Noordeinde'

29 november 2020 14:19 Aangepast: 29 november 2020 14:44
Beeld © ANP

Vrolijk nieuws vanuit Den Haag! Daar staat namelijk alweer een kerstboom opgetuigd van maar liefst 13 meter hoog. 'De boom wordt vanaf vandaag, de eerste adventszondag, verlicht door duizenden ledlampjes', staat vermeld op het Twitter account van het Koninklijk Huis.

Met het vreselijke jaar 2020 bijna achter de rug, snakken de mensen naar gezelligheid. Bij veel bekende Nederlanders staat er al een boom in huis, hangt de kerstversiering alweer overal en schittert het binnen en buiten van de kerstlampjes. Zo ook ons koningspaar heeft de kerstballen afgestoft. Afgelopen vrijdag was de boom al geleverd, maar vanaf vandaag staat de denneboom en wordt hij versierd met duizenden ledlampjes en tientallen kerstballen. Op Twitter deelt Het Koningshuis een video waarop de boom te aanschouwen is.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

'Niet te begrijpen dat Willem-Alexander op vakantie gaat'

Koning Willem-Alexander (53) en koningin Máxima (49) kunnen wel wat gezelligheid gebruiken. De afgelopen tijd liggen ze flink onder een vergrootglas, mede door hun vakantie naar Griekenland. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore