Entertainment

1,5 miljoen mensen tekenden petitie om Amber Heard te ontslaan

28 november 2020 18:43 Aangepast: 29 november 2020 12:21
Amber Heard Beeld © Getty Images

De petitie om actrice Amber Heard (34) uit de nieuwe film 'Aquaman 2' te krijgen, is ondertussen al meer dan 1,5 miljoen keer ondertekend. Boze fans vinden dat ze ontslagen moet worden omdat ze "de carrière van ex-man Johnny Depp verwoest heeft," zo schrijft de 'New York Post' zaterdag.

"Hij zal voor altijd met dat litteken rondlopen"

Fans van Depp startte twee weken geleden de petitie om Heard te ontslaan. Vrijdagavond waren er al meer dan 1,5 miljoen handtekeningen verzameld. "Heard heeft Depp systematisch verwoest in Hollywood," laat de beschrijving van de petitie lezen. "Hij zal voor altijd met dat litteken rondlopen."

De petitie komt weken na de rechtzaak van Johnny tegen roddelblad The Sun, die hem in 2018 een vrouwenmishandelaar noemde in een verhaal over de scheiding met Heard. Daarop vroeg studio Warner Bros. hem op te stappen bij de filmreeks Fantastic Beasts. Fans vinden het terecht als Heard daarom opstapt bij Aquaman 2, die ook geproduceerd wordt door Warner Bros.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Mads Mikkelsen vervanger Johnny Depp in Fantastic Beasts

De actrice is niet van plan naar de fans te luisteren. "Betaalde geruchten en betaalde campagnes op sociale media hebben geen invloed op casting, omdat ze niet over de realiteit gaan", zei Heard eerder al tegen Entertainment Tonight. "Alleen de fans hebben van Aquaman een succes gemaakt en voor Aquaman 2 gezorgd. Ik heb er heel veel zin in daar volgend jaar mee te beginnen."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore