Entertainment

Johnny Depp blijft wel het gezicht parfumlijn Dior

27 november 2020 17:11 Aangepast: 27 november 2020 17:23
Beeld © ANP

Het merk Dior blijft achter Johnny Depp (57) staan, ondanks de aantijgingen van huiselijk geweld aan het adres van de acteur. Depp is het gezicht van de Sauvage-parfum van Dior. Velen zijn verbaasd dat de reclames hiervoor nog steeds op televisie worden uitgezonden.

"We hebben in totaal elf klachten ontvangen over deze reclame", laat de Advertising Standards Authority weten aan The Guardian. De klagers vinden dat Dior de acteur van de campagne moet halen. Maar Depp blijft vooralsnog het gezicht van de parfumlijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Mads Mikkelsen vervanger Johnny Depp in Fantastic Beasts

De acteur, bekend van onder andere de Pirates of the Caribbean-reeks, moest eerder voor de rechter verschijnen. Hij zou zijn ex-vriendin Amber Heard hebben mishandeld. Details daarover kwamen op straat door publicaties van The Sun, waarop Depp een rechtszaak startte. De rechter gaf hem uiteindelijk ongelijk, omdat de krant geen onwaarheden zou hebben verspreid. Ook moest Depp weg bij Fantastic Beasts, waarin hij de hoofdrol zou spelen. Hieronder zie je er alles over.

De acteur zou tussen de 3 en 5 miljoen pond krijgen voor de commercials van Dior. De populaire Sauvage-parfum wordt sinds het begin van de juridische strijd wel minder gezocht op internet, zo bleek uit onderzoek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore