Entertainment

André en Monique openhartig over verzoening: 'Niet verwacht'

27 november 2020 13:31
André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

André Hazes (26) en Monique Westenberg (42) zijn misschien wel het meest besproken stel van 2020. De twee kwamen dit jaar na een korte breuk weer bij elkaar en vertellen nu aan het magazine 'Talkies' hoe ze weer samen zijn gekomen.

"Dat heb ik toch wel gemist"

Samen met kleine Dré zijn ze weer een hecht gezinnetje, en dat komt allemaal door een oom van André: "Mijn oom, met wie ik ook het programma Getekend voor het leven maakte, heeft ontzettend veel met Monique gepraat en hij heeft ook met mij gepraat als een vader. Dat heb ik toch wel gemist. Een vaderfiguur."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes verafschuwt leeftijdsverschil tussen vader en moeder

"Bijna al mijn vrienden werken voor mij en dat leidt soms tot belangenverstrengeling", vervolgt de 'Leef'-zanger. "Mijn oom staat volledig los van mij en voelde zich nergens door geremd mij de waarheid te zeggen. Hij heeft me er écht bovenop geholpen en geholpen van de drank af te blijven en alles wat daarbij komt kijken, door onder andere te focussen op sport. Ik drink nu weleens een biertje en dan houdt het op."

Voor Monique was het niet de vraag óf Andre weer voor de deur zou staan, maar wannéér. "Ik had niet verwacht dat ik hem nog terug zou willen. Ik wist dat ik er dan voor hem moest zijn, want hij is de vader van mijn zoon, maar wél samen met anderen om ervoor te zorgen dat hij hulp krijgt." Volgens Monique krijgt André nu de nodige hulp. "Hij draagt nog te veel mee vanuit het verleden, daar moet over gesproken worden en tegelijkertijd wist ik dat hij dat niet zomaar zou doen. Zijn oom is als het ware zijn therapeut en de sportschool is zijn kliniek. Deze combinatie werkt heel goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes verliefd op nieuwe haarkleur van Monique

Het hele interview is te lezen in Talkies, die ligt vanaf vandaag in de winkel. Met moeder Rachel is nog niet pais en vree. Daar dondert het af en toe nog flink, Rachel vertelt er hieronder alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore