Entertainment

Deze 10 mannen strijden om het hart van Prince Charming

27 november 2020 12:24
Prince Charming Beeld © Videoland/Michael Dijkstra

Gaby Blaaser, move over! Het is na 'De Bachelorette' de hoogste tijd voor 'Prince Charming'. Hierin gaat de 29-jarige Marvin op zoek naar de man van zijn dromen. Is een van deze tien single mannen zijn prins op het witte paard? Je ziet het vanaf 16 december bij Videoland.

Rick

De 28-jarige Rick uit Katwijk doet dagelijks aan yoga, en dat is goed te zien, hij heeft een perfect afgetraind lichaam. Rick vindt vrijheid zo belangrijk dat hij eigen baas is van een succesvol bedrijf, zodat hij overal ter wereld kan werken. Zijn doel is een stabiele relatie, want na een valse start op relatiegebied is hij klaar om zich te richten op de ware liefde. Rick is serieus, gedreven, en zeer waarschijnlijk een erg goede match.

Ferdi

Het bestaat echt: Ferdi is easy going én ambitieus. Op een kalme, doordachte manier heeft hij een mooi bedrijf weten op te bouwen, een prachtig paviljoen aan een meer in Noord-Nederland. De 28-jarige Groninger heeft namelijk een eigen horecazaak en is eventmanager. Deze eeuwige perfectionist weet zichzelf van tijd tot tijd te belonen met een leuk feestje of een mooie reis. Ferdi is net als Prince Charming een echt familiemens.

Dignum

Dignum, ook wel Diggie, is een goedlachse, boomlange man van 31 jaar oud uit Utrecht. Hij heeft een duidelijke eigen wil en een sterk karakter. Hij heeft uitgesproken meningen maar staaft die ook en gaat zelf op onderzoek uit naar dingen die hem interesseren. Humor en creativiteit zijn belangrijk. Hij biedt een potentiële geliefde een dynamische, diepgaande relatie waarin wederzijds vertrouwen een grote rol speelt. Hij werkt bij de overheid en is daarnaast ook make-up artist.

Marnix

De goedlachse en relativerende Marnix is 26 jaar en woont in Amsterdam. Hij had een lastige jeugd en wil laten zien dat hij het zelf wel kan rooien. Zijn vastberadenheid en ondernemerschap hebben hun vruchten afgeworpen. Hij heeft een goede baan in een luxe warenhuis en een rijk sociaal leven. Kan hij misschien bij Prince Charming de familieband vinden die hij nog steeds mist?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Na Bachelorette nu ook Nederlandse versie van Prince Charming

Vince

De 24-jarige Vince uit Asten is de Benjamin van de groep. Hij heeft een goedlopend eigen bedrijf in fillers en is wereldwijs door zijn vele (solo)reizen. Een slimme, sterke, enthousiaste en gevoelige jongeman die in groepen vaak goed ligt door zijn levendige karakter. Is dit de man voor Prince Charming?

Alastair

De 29-jarige Alastair is vaak sarcastisch, maar ook energiek, inspirerend en een gangmaker die staat voor waar hij in gelooft. Hij heeft een goede baan en is gewend aan een luxeleven vol feesten en modellen, maar hij staat open voor een meer down to earth relatie met een leuke man.  

Sezer

De gecontroleerd-excentrieke Sezer is een creatief persoon. De 25-jarige steward en rapper volgt zijn eigen regels en werkt gefocust aan zijn muzikale carrière. Hij is gewend aan - en gek op - aandacht en lijkt in die zin een odd one out in het geheel, maar vergis je niet: Sezer zoekt een relatie met een stabiele, ambitieuze man die zijn creativiteit alle vrijheid kan geven. 

Marcello

De 27-jarige Marcello is vrolijk en gek op dansen. Hij heeft op jonge leeftijd veel meegemaakt, wat de Limburgse Marcello heeft getekend, maar dit definieert hem niet: hij heeft zijn eigen leven weten op te bouwen en straalt van positiviteit. Hij is op zoek naar een betrouwbare, lieve en zorgzame partner.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island

Joep

Aan de ene kant een vrolijke practical joker, aan de andere kant een gedreven businessman: Joep heeft het beide in zich. Humor is enorm belangrijk voor de 28-jarige Amsterdammer, het helpt hem het leven niet te serieus te nemen. En dat is soms wel nodig als je een succesvol evenementenbureau leidt. Hij is optimistisch en creatief en ontpopt zich in iedere situatie als een natuurlijke leider. Zijn voorkomen, ambitie en hechte band met zijn familie passen bij het type dat Prince Charming voor ogen heeft.

Mitchell

Mitchell is 27 en komt uit Almere. Hij is een ambitieuze entertainer die lekker veel babbelt en gezellig en zelfverzekerd overkomt. Door eerdere relaties heeft het vertrouwen van Mitchell een knauw gekregen, maar hij staat open voor de liefde. Net zoals voor gezelligheid en feestjes. In een groep is hij de aangewezen entertainer en aanjager. Hij zoekt iemand die dat in hem kan waarderen, maar hem ook tegengas kan bieden. Iemand die zijn eigen leven leidt.

In Prince Charming wonen tien vrijgezelle mannen met elkaar samen in een prachtige palazzo op het Italiaanse eiland Sicilië, waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen. In het programma draait het allemaal om de knappe, zorgzame en sociale 29-jarige Marvin uit Tegelen. Hij heeft zijn leven al goed op de rit, maar mist nog één ding: iemand om zijn leven mee te delen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kasper uit De Bachelorette doet weer mee aan datingprogramma

In elke aflevering gaat Marvin op groeps- en solodates met de mannen. Aan het eind van elke aflevering stuurt hij minimaal één man met wie hij het minste een klik heeft naar huis tijdens de 'stropdassenceremonie'. Aan de vrijgezellen dus de taak om zich van hun beste kant te laten zien en hopelijk een intieme en romantische relatie met Prince Charming op te bouwen. In de zinderende finale kiest Marvin de liefde van zijn leven uit de overgebleven mannen. Wie gaat er met Prince Charming mee naar huis?

Je ziet het vanaf 16 december bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore