Entertainment

Rogier reageert: 'Frank en ik kennen het echte verhaal'

27 november 2020 09:41
Frank en Rogier Beeld © Michel Schnater/RTL

Gisteren laaide de hele soap rondom Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) weer op, na een bericht van 'De Telegraaf' waarin staat dat de twee flamboyante mannen gaan scheiden. Frank ontkende het verhaal al bij RTL Boulevard. Ook Rogier laat nu weten dat er niets van het verhaal zou kloppen.

"Liefde overwint"

De Telegraaf bracht gisteren naar buiten dat Frank samen met zijn advocaat een officiële scheidingsprocedure is begonnen. "Je reinste lariekoek", noemde Frank dat verhaal tegenover RTL Boulevard. Het bericht maakte grote indruk op het stel. Zo vertelde Frank bijvoorbeeld dat de familie van Rogier erg is geschrokken van het verhaal. Bovendien is Frank zo boos over het bericht dat hij er een advocaat op wil zetten.

Rogier heeft nu via zijn Instagram ook gereageerd op alle commotie. 'Liefde overwint', schrijft hij bij een foto van zichzelf en Frank, die hij zijn ware liefde noemt. 'Alleen wij kennen het echte verhaal.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Frank reageert op scheidingsbericht: 'Reinste lariekoek'

De twee flamboyante mannen kregen het met elkaar aan de stok doordat Rogier een telefoongesprek zou hebben gehoord waarin Frank vertelde dat zijn jongere vriend naast zijn schoenen was gaan lopen. Vervolgens vochten de twee hun ruzie via de bladen uit. Zo gooide Rogier de financiële administratie van Frank op straat, wat hij op zijn beurt uiteraard niet waardeerde.

RTL-zenderbaas Peter van der Vorst ging in gesprek met het duo om te proberen de ruzie te lijmen, aangezien de twee kijkcijferkanonnen zijn op RTL 4. "Frank en Rogier moeten als duo wel geloofwaardig blijven", zei Peter over die gesprekken.

In de video hieronder zie je alles over de ruzie tussen Frank en Rogier.

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore