Entertainment

Trailer muziekspektakel Meryl Streep en James Corden is hier

26 november 2020 17:55 Aangepast: 26 november 2020 18:02
The Prom Beeld © Melinda Sue Gordon/Netflix

'Iedereen verdient een kans om het leven en de liefde te vieren', dat is het verhaal achter de nieuwe feelgoodfilm van Netflix: 'The Prom', waarin onder andere Meryl Streep (71), James Corden (42) en Nicole Kidman (53) álles uit de kast halen voor de liefde.

Het muzikale feestje komt uit de koker van Ryan Murphy, een van de bedenkers achter de succesvolle serie Glee, en gaat over middelbare scholier Emma Nolan (Jo Ellen Pellman) die zich in een lastige situatie bevindt. De voorzitter van de ouderraad heeft namelijk besloten dat zij en haar vriendin (Ariana DeBose) niet welkom zijn op het eindejaarsgala.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Show Dave Chappelle op zijn verzoek van Netflix verwijderd

Wanneer de New Yorkse musicalsterren Dee Dee Allen, gespeeld door drievoudig Academy Award winnaar Meryl Streep en Barry Glickman (James Corden) over de situatie te horen krijgen, besluiten ze dat dit de ideale manier is om na hun imago weer op te krikken. Samen met Angie (Nicole Kidman) en Trent (Andrew Rannells) beslissen ze The Big Apple in te ruilen voor Indianapolis. 

Maar wanneer hun egocentrische activisme een averechts effect heeft, opent dat de ogen van het viertal om Emma alsnog de avond van haar leven te bieden waar ze helemaal zichzelf kan zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Geliefde tienerserie Heartbreak High komt binnenkort naar Netflix

The Prom is vanaf 11 december beschikbaar op Netflix.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore