Ga naar de inhoud
Entertainment

Surprise: Echte Gooische Moeder Florine krijgt enorm cadeau

Beeld © RTL / Videoland

Florine Hofstee is op 8 november bevallen van een jongetje en de Echte Gooische Moeder geniet nu met volle teugen van haar kraamtijd. Haar vriendinnen zijn maar wat blij dat het allemaal goed is gegaan en willen dat laten zien door een wel érg groot cadeau mee te nemen voor haar en kleine Beer.

"Klein cadeautje gekregen van Bo & Kim"

Op het Instagram-account van Florine is te zien dat ze met een gigantische beer in haar handen staat. 'Klein cadeautje gekregen van Bo & Kim. Thanks girls! Deze knuffelbeer is net zo lang als ik', schrijft de kersverse moeder bij de foto, waar ze breed glimlachend opstaat. De reacties van haar volgers stromen binnen. 'Superleuke foto!! Een grote beer voor de nu nog kleine Beer, zo cute', schrijft er een. 'Leuk om elke maand op de zelfde datum een foto te maken met Beer en beer', reageert een ander, gevolgd door talloze hartjes.

Echte
lees ook:
Echte Gooische Moeders verwelkomen Florine officieel bij de club
Echte
lees ook:
Echte Gooische Moeders vliegen per privéjet naar Maastricht

Momenteel is Florine te zien in de populaire Videoland-serie Echte Gooische Moeders. Onlangs vertelde ze nog aan RTL Boulevard over het zwangerschapstraject samen met haar liefde Jeroen en dat ze op een roze wolk heeft gezeten tijdens haar zwangerschap. Dat zie je hieronder.

Florine uit Echte Gooische Moeders openhartig over zwangerschap

00:57