Entertainment

Woedende Henk en vriendin ondernemen juridische stappen tegen Chantal

26 november 2020 12:55 Aangepast: 27 november 2020 12:37
Beeld © RTL

Het is flink bonje tussen oud MAFS-kandidaten Henk en Chantal. Nadat Chantal beweerde dat Katja, de nieuwe liefde van Henk, een naar bericht achterliet in haar trouwboek, laat Henk van zich horen. "Absoluut niks van waar", zegt hij tegen RTL Boulevard.

"Ik vind het niet fair om het op deze manier te doen"

Chantal deelde op Instagram dat iemand haar een zeer vervelende boodschap heeft achtergelaten. Op de foto valt 'tering verrekte kut' te lezen en Chantal denkt te weten dat Katja dit in haar boek heeft geschreven. Volgens Henk en Katja is dit pertinent niet waar. Een oud-werkgeefster van Katja zou deze tekst in het boek hebben gezet. "Zij heeft dat erin geschreven. Katja was niet eens in de buurt toen ze dit erin schreef", vertelt Henk aan RTL Boulevard. "De foto die ernaast staat heeft zij vervolgens ook in dat boek geplakt. Maar Katja was niet bij dat schrijven aanwezig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal beschuldigt nieuwe liefde Henk van haatboodschap

"Ik vind het niet fair om het op deze manier te doen en te laten blijken dat Katja het geschreven heeft, want dat heeft ze niet", besluit Henk. Katja was inderdaad aanwezig tijdens de bruiloft, "maar iemand anders heeft die foto in het gastenboek gezet en die tekst erbij geschreven."

"Het is mij nooit verteld dat het in dat boek staat. Want daar ben ik ook niet van gediend, dus ik snap Chantal wel. Ik zou ook furieus zijn, maar dan moet je wel degene aanpakken die het wel gedaan heeft", aldus Henk. "Je moet niet iets op social media zetten wat niet klopt. Er worden ook juridische stappen ondernomen, want dit gaat echt niet goed zo."

Volgens Henk draait het allemaal om afgunst. "Je moet niet iemand zwartmaken als ze niks heeft gedaan. Dit vind ik echt niet fair."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chantal uit Married at First Sight single na 'freaky' relatie

Henk en Chantal waren wellicht het meest besproken koppel van Married at First Sight. De twee lagen elkaar echter totaal niet, hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore