Entertainment

André Hazes verafschuwt leeftijdsverschil tussen vader en moeder

25 november 2020 15:21
Rachel Hazes en haar zoon André Hazes Beeld © ANP

In het VRT programma 'Het Huis' doet André Hazes (26) bijzondere uitspraken over de relatie van zijn ouders. Hij trekt fel van leer en bekritiseert zijn vader, die voor de zestien jaar jongere Rachel Hazes (50) zijn vrouw en gezin verliet.

"Wat ik het allerergste aan dit verhaal vind, zijn mijn opa en oma"

Met als doel om een betere versie van zijn ouders te zijn voor zijn eigen kind, geeft André zijn oogappel een andere opvoeding dan hij gekregen heeft. Maar als André's zoon denkt dat hij net als zijn opa met een veel te jonge, minderjarige partner thuis denkt te kunnen komen, dan zwaait er wat. Rachel was destijds namelijk een jaar of elf toen ze André senior leerde kennen.

"Wat ik het allerergste aan dit verhaal vind, zijn mijn opa en oma. De ouders van mijn moeder. Als ik een dochter van 12 of 14 zou hebben en ze komt thuis met een man van zestien jaar ouder, dan kan het André Hazes zijn, maar dat komt er bij mij niet in. Zij vonden het wel leuk." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rachel Hazes in tranen na weerzien met overleden André

"Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil zó groot was", blikt André terug op zijn verleden. Ook schrijnend: het gebrek aan contact met zijn halfbroer en halfzus. "Mijn halfzus heb ik wel een paar keer ontmoet, maar mijn halfbroer niet. Ik zou niet weten hoe hij eruitziet. Hij was zo teleurgesteld in mijn vader dat hij z'n achternaam heeft veranderd en bij het overlijden van mijn vader zijn deel van de erfenis aan het Kankerfonds heeft overgemaakt."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes geeft update over moeder én Bridget

Onlangs stond Rachel weer opnieuw naast haar overleden man en dat was een emotioneel moment. "Ik mis hem gewoon nog iedere dag", vertelde ze in tranen aan RTL-reporter Aran Bade. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore