Entertainment

Deelnemers Temptation zekerder dan ooit: ringen liggen al klaar

26 november 2020 14:47 Aangepast: 26 november 2020 14:57
Temptation Island Beeld © Videoland

In 'Temptation Island: Love or Leave' springen vier koppels in het diepe door zich over te geven aan de ultieme relatietest. Twee weken worden ze van elkaar gescheiden om in het romantische Italië antwoord te krijgen op al hun vragen. Vinden de koppels een partner die beter bij hen past of zijn ze al bij de liefde van hun leven? Vanaf vandaag kunnen we dat zien bij Videoland.

Pas op: spoilers!

"Hiermee wil ik haar laten zien dat ik niet meer twijfel"

In Temptation Island: Love or Leave geven de koppels elkaar de ultieme vrijheid om achter hun ware gevoelens te komen. Om voor meer duidelijkheid te zorgen zijn, net zoals in de originele variant, een aantal knappe singles opgetrommeld. Maar waar de verleiders normaal gesproken het doel hebben de koppels te verwoesten, zijn óók zij dit seizoen op zoek naar liefde.

Zoals elk jaar gaat de relatietest gepaard met een hele hoop drama, iets waar Denise en Marco (helaas) alles van weten. De tortelduifjes zijn bijna vier jaar samen, maar nadat Marco alle remmen losgooide op feesteiland Mallorca en genoot van het vrijgezellenleven, begon hij te twijfelen aan zijn toekomst met Denise.

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island

Jaydi en Sonny hebben meer vertrouwen in hun relatie. Mochten ze in Italië iemand anders tegen het lijf lopen, dan is dat maar zo. "Ik ben ook wel zo spiritueel dat als ik haar niet meer gelukkig maak en zij mij ook niet meer: wat moeten we dan? Als we een vriendschap kunnen overhouden en deze drie jaar kunnen koesteren, dikke prima. Het is absoluut niet de bedoeling dat we als vijanden uit elkaar gaan", vertelt Sonny dan ook kalm aan presentatoren Monica en Kaj.

Vertrouwen of niet: al snel is het tijd voor het grote afscheid. Voor sommigen zal het misschien een definitief afscheid zijn, maar Marco en Gregory denken daar anders over. Zij zijn er 100% van overtuigd het programma te overleven en zijn van plan een aanzoek te doen na het laatste kampvuur. En ook nog eens met dezelfde ring! "Voor mij is Denise echt de ware. Hiermee wil ik haar laten zien dat ik niet meer twijfel", vertelt Marco verliefd aan de andere mannen. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Alle remmen gaan los in vernieuwde versie van Temptation Island

Of de heren hun ringen binnenkort ook daadwerkelijk uit hun doosje kunnen halen? Dat gaan we de aankomende afleveringen zien...

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore