Entertainment

Jim Bakkum verrast fans met livealbum van theatertour

24 november 2020 22:01 Aangepast: 25 november 2020 08:19
Jim Bakkum Beeld © ANP

Jim Bakkum (33) komt voor het eerst in zijn carrière met een livealbum. Het gaat om een registratie van zijn solo theatertournee KLEIN in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De plaat verschijnt op 1 december, maakte de zanger dinsdag bekend op Instagram.

"Ik hoop dat mijn bezoekers de show weer even kunnen herbeleven en degenen die het gemist hebben het plezier en de bijzondere sfeer kunnen horen"

Jim trapte zijn tournee, waarin hij een ode bracht aan de mooiste Nederlandstalige liedjes, in januari af in Rotterdam. 'Een begin van een voor mij fantastische, onvergetelijke theatertour. Helaas werd het bruut verstoord door Covid en werd ik gedwongen om na 11 shows de tour uit te stellen tot het najaar. Toen bleek dat de shows maar een bepaald aantal bezoekers mochten hebben, besloot ik om de hele tour te cancelen. Met pijn in mijn hart.'

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Vrouw Jim Bakkum heeft Onze Jongens nog nooit gezien

De zanger besloot een livealbum uit te brengen. 'Ik hoop dat mijn bezoekers de show weer even kunnen herbeleven en degenen die het gemist hebben het plezier en de bijzondere sfeer kunnen horen. De opnames zijn rauw, recht uit de tafel en er is niets nabewerkt aan mijn vocals. Iedere emotie of imperfectie die je hoort is dus ECHT.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jim Bakkum over Idols-periode: 'Heel wat gekke dingen gebeurd'

Naast zanger is Jim ook acteur, zo schittert hij onder andere naast Barbara Sloesen in de film Zwaar Verliefd. Wij spraken de cast onlangs op de set van het tweede deel over het succes.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore