Entertainment

Kleine knullen worden groot: Pfaffs zet jarige Kenji in zonnetje

24 november 2020 09:51 Aangepast: 24 november 2020 11:20
De Pfaffs Beeld © ANP

Het is alweer bijna negen jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van de populaire realityshow 'De Pfaffs'. Gelukkig houdt de familie ons nog steeds op de hoogte van hun leven via social media. Vandaag kan de vlag uit: Kenji Gooris, de zoon van Kelly Pfaff en Sam Gooris, is 19 geworden.

"Ik voel me gezegend dat ik mij jouw moeder mag noemen"

Trotse mama Kelly staat op Instagram uitgebreid stil bij de verjaardag van haar zoon. 'Van harte gefeliciteerd met je 19e verjaardag, mijn lieve jongen Kenji.' Het zoetsappige bericht wordt begeleid met verschillende foto's van de inmiddels niet meer zo kleine Kenji. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zo ziet de 16-jarige Keano Liébart van de Pfaffs er nu uit

Kelly gaat verder: 'Je bent mijn leven. Mijn hart. Je bent de liefste, meest behulpzame persoon die ik ken. Jij tovert een lach op ieders gezicht en brengt liefde in ieders hart. Ik voel me gezegend dat ik mij jouw moeder mag noemen. Ik hou van jou, booboo.'

Ook Sam hangt de slingers op voor zijn zoon. 'Kleine jongens worden groot', schrijft hij bij een foto van hun samen. 'We zien heel fier op je, Kenji.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Sam Gooris van De Pfaffs is onherkenbaar geworden

Kenji werd bij het grote publiek bekend door de realitysoap De Pfaffs. Deze draaide volledig om Jean-Marie Pfaff, zijn vrouw Carmen, hun drie dochters Debby, Kelly en Lindsay en hun gezinnen.

Louisa Janssen sprak met de kleinkinderen van Jean-Marie en Carmen. Zij hebben wel oren naar een comeback van de realityshow. Je ziet het in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kelly Pfaff neemt man in het ootje in hilarische video

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore