Entertainment

Ex-jetset dame Ronny steelt de show in 100 Jaar Jong

23 november 2020 21:32 Aangepast: 23 november 2020 21:33
Ronny uit 100 Jaar Jong Beeld © SBS

In de tweede aflevering van '100 Jaar Jong' gaat Gordon (52) onder andere langs bij Ronny Huninck-Stokvis uit Sint-Oedenrode. Ze borrelde met koningin Juliana, leefde een jetset-leven en draagt nog dagelijks make-up. Met haar geweldige verhalen laat ze niet alleen Gordon lachen, maar ook de kijker thuis.

"Anneke, mijn testament ligt in het kabinet"

Op haar oude dag zorgt Ronny ervoor dat ze eruitziet om door een ringetje te halen. De make-up zit vlekkeloos in iedere scène en haar haren zijn altijd piekfijn gekapt. Maar minstens zo fantastisch zijn haar hilarische verhalen over hoe ze dacht dat mensen in Saint-Tropez naar haar keken, terwijl Brigitte Bardot achter haar liep. Over champagne: "Dit moet een drankje zijn dat in de hemel geschonken wordt." Want saillant detail: Ronny heeft altijd een fles champagne koud liggen. Je leeft een mondain leven, of niet. 

Samen met haar inmiddels overleden man runde globetrotter Ronny in haar tijd een succesvol kinderkleding merk waar ze haar luxe leven mee kon bekostigen. Met een appartement in Zwitserland, shopsessies in Parijs en borrels met de koningin leefde ze een fantastisch en weldadig leven.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers genieten van 'Luchtbuks Ria' in 100 Jaar Jong

Met humor ondergaat ze haar uitje met Gordon, die haar op zijn beurt heeft uitgenodigd om te schilderen. "Anneke, mijn testament ligt in het kabinet", grapt ze terwijl ze de taxi ingereden wordt. "Gaat deze rechtstreeks naar de begraafplaats?", gaat ze onverminderd door. De kijkers thuis lopen net als Gordon weg met deze chique madame. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gordon: 'Een kind zou mijn redding kunnen zijn'

Tussen de opnames van 100 Jaar Jong door kreeg Gordon zelf een grote klap te verwerken. Hij werd overvallen, zijn horecazaken moesten dicht vanwege het coronavirus, waar hij zelf ook nog eens een keer positief op werd getest. Gelukkig gaat het nu weer stukken beter met hem. Daar vertelt hij zelf over in onderstaande video.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore