Ga naar de inhoud
Entertainment

Love Island-bombshell ontvangt zorgwekkende DM van Scott Disick

Scott Disick en Megan Barton Hanson Beeld © ANP

Het is te hopen dat alles goed gaat met realityster Scott Disick (37). Hij stuurde afgelopen weekend namelijk wel heel rare DM naar 'Love Island'-ster Megan Barton Hanson, die in 2018 meedeed aan de UK-versie van het liefdesprogramma.

"Ik ben niet vaak sprakeloos, maar... sorry?!"

Toen de ene realityster de andere realityster een berichtje stuurde via Instagram, was de interesse snel gewekt. Alleen had Megan waarschijnlijk nooit verwacht dat Scott twee jaar na dato over haar ex-vriendje Eyal zou beginnen, met wie ze in de Love Island-villa kort een koppel vormde. Hij schrijft: 'Ik ben kortgeleden voorgesteld aan een mooie man, genaamd Eyal. Toen ik zag wat hij op televisie deed, was ik verbaasd door jouw gedrag.'

Scott vertelt verder dat hij het 'buitengewoon verontrustend' vindt dat Megan zo ongelofelijk respectloos met iemand omgaat zonder er een goede reden voor te hebben. Waarom Scott vindt dat Megan haar excuses moet aanbieden, lees je hieronder. 

Record
Lees ook:
Record verbroken: Scott Disick gespot met 19-jarige realityster

Goed. Wat ís hier precies aan de hand en waarom is Scott zo onwijs over de zeik? Megan en Eyal vormden in 2018 dus voor korte tijd een koppel in Love Island. Toen de vonk niet bleek over te slaan en Megan de klik wat betreft humor ook niet voelde, besloot ze om de romance af te kappen.

Vergeet niet dat dit al vroeg in het seizoen gebeurde en dit inmiddels al twee jaar geleden is. Het is daarom nogal bizar te noemen dat Scott via de social media-weg verhaal probeert te halen en ook nog eens een excuses van de realityster eist. Bovendien is het nogal grof om zoiets te vragen terwijl Scott zich in spin-off versies van Keeping Up With The Kardashian als vreselijke vriend heeft gedragen toen hij nog een setje met Kourtney Kardashian vormde. 

Dit
Lees ook:
Dit Love Island-koppel is óók uit elkaar

Als het aan Megan ligt kunnen zowel Scott als Eyal naar die excuses fluiten. Ze maakt zich ondertussen vooral zorgen om zijn welzijn. 'Ik ben niet vaak sprakeloos, maar... sorry?! Wat heb ik zojuist gelezen? Oprecht een beetje bezorgd om Scott, hoor.'

Mocht je denken: goh, wat raar dat Scott ineens opkomt voor een man uit Engeland, zo raar is het niet. Het is namelijk zijn zwager. Scott heeft het erg gezellig met de 19-jarige Amelia Hamlin en laat zij nou net het zusje zijn van Eyal's vriendin Delilah.