Entertainment

Hoogzwangere Romee Strijd in de startblokken voor bevalling

23 november 2020 15:15
Romee Strijd Beeld © YouTube-kanal Romee Strijd

Met bijna 37 weken op de teller zijn de laatste loodjes aangebroken voor Romee Strijd. De vluchtkoffer voor het ziekenhuis staat in ieder geval al klaar, zo vertelt de 25-jarige op haar YouTube-kanaal. Laat die baby maar komen!

"Stel je de ergste periode van je leven voor, dat is wat je zult hebben na de geboorte"

Het supermodel, dat vanwege de coronamaatregelen nog altijd in Nederland is, geeft via haar YouTube-kanaal vaker updates over haar zwangerschap. In haar nieuwste video toont de Victoria's Secret Angel wat ze allemaal heeft ingepakt in haar vluchtkoffer zodat ze, zodra de bevalling op gang komt, meteen naar het ziekenhuis kan gaan.

Miniatuurvoorbeeld
Ook leuk:

Romee Strijd moet 'lachen' om schoonvader in Perfecte Plaatje

De mommy to be heeft zelf al de nodige video's gekeken en is daarom (vindt ze zelf) al goed voorbereid. In de koffer heeft ze spulletjes voor zichzelf en de baby ingepakt, maar ook iets om te snacken. Zo is het model van plan liters kokoswater te drinken en heeft ze dadels en nootjes tegen de honger klaarliggen. 

Hoewel een bevalling alles behalve glamoureus is, is de aanstaande moeder van plan het ziekenhuis in stijl te verlaten in een witte loungeset van Kim Kardashian. Iets wat haar in de comments flink wordt afgeraden. 'Ik zou het niet aanraden om een witte outfit te dragen, hoewel het er wel erg comfortabel uitziet. Stel je de ergste periode van je leven voor, dat is wat je zult hebben na de geboorte. Het zal veel bloed zijn... dus een donkere kleur zou beter zijn', geeft iemand als tip.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Zwangere Romee Strijd deelt intieme kiekjes van haar lichaam

Natuurlijk kan een setje mondkapjes niet ontbreken in deze tijd, iets waar Romee moeite mee heeft. De schoondochter van presentator Bert van Leeuwen vertelt in de video namelijk snel buiten adem te zijn en amper mondkapjes te kunnen verdragen. Dat haar familie vanwege het virus niet bij de geboorte mag zijn, valt haar ook zwaar. Romee hoopt dan ook dat tegen de tijd dat ze bevallen is, er sneltests beschikbaar zijn, zodat haar familie alsnog op bezoek kan komen.

Wanneer het model precies is uitgerekend, is niet bekend, maar het kan niet lang meer duren. Het wordt het eerste kindje voor de 25-jarige en haar vriend Laurens. Het stel wordt ouders van een meisje. Hoe ze dat bekendmaakten zie je in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore