Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans opgelet: Robin Martens maakt comeback in GTST

Robin Martens Beeld © ANP

In navolging van Bas Muijs (44) keert ook Robin Martens (28) tijdelijk terug naar het vertrouwde nest van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Speciaal voor de bruiloft van Rik en Shanti kruipt de ex-soapie weer even in de huid van haar alter ego Rikki de Jong.

Robin Martens was maar liefst zeven jaar lang te zien in de bekendste soap van Nederland. Eind 2017 vertrok Rikki, samen met haar nieuwe vlam Abel en haar kinderen Teddy en Bram, naar Rotterdam om daar het geluk te beproeven. In de jaren die daarop volgen blijft het stil rondom Rikki. Alleen in 2019 keert ze eventjes terug naar Meerdijk, wanneer ze een bliksembezoek brengt aan haar vader na het overlijden van oma Maria.

Ook nu is Rik de reden voor een bezoek aan het fictieve soapdorp. Rik en Shanti gaan namelijk trouwen en dus mag Rikki natuurlijk niet ontbreken op de trouwerij. Samen met haar gezin is ze afgereisd naar Meerdijk om de feestelijke plechtigheid bij te kunnen wonen.

Robin
lees ook:
Robin Martens blijft mishandeling agent ontkennen: 'Die leugens'

In soapland is het altijd nog maar de vraag of de tortelduifjes elkaar uiteindelijk ook daadwerkelijk het ja-woord zullen geven. In de cliffhanger van maandag is namelijk te zien hoe Daan en Louise een auto-ongeluk krijgen. Zal het ongeluk roet gooien in de trouwplannen van Rik en Shanti? Je ziet het deze week in Goede Tijden, Slechte Tijden bij Videoland. De rentree van Robin is op 30 november te zien op RTL 4.

Robin was deze zomer ook te gast in de online serie Goede Tijden, Zomer Tijden, waarin ze van alles vertelde over haar tijd bij GTST en daarna. Je ziet het in de video hieronder. 

Goede Tijden, Zomer Tijden: Ferri Somogyi over geheime romances bij GTST

13:18