Ga naar de inhoud
Entertainment

Eric Corton komt weer terug op de radio

Eric Corton (51) is binnenkort weer te horen op de radio. In 2021 begint de oud 3FM-radiopresentator bij KINK. "Ik heb het gewoon gemist", zegt Corton over zijn terugkeer.

"Ik heb het gewoon gemist"

Corton krijgt samen met Michiel Veenstra een show op vrijdagmiddag en in het weekend zal hij op zaterdag en zondag zijn eigen show Corton op KINK presenteren. Veenstra, die al een tijdje dj is bij KINK, is "immens trots en blij" met de hereniging met Corton, laat hij maandag weten op sociale media.

'Onherkenbare'
lees ook:
'Onherkenbare' Eric Corton vertelt hoe hij ruim 30 kilo afviel

De presentator, die jarenlang programma's op 3FM maakte als 3voor12 Radio en That's Live, heeft zin om weer bijzondere muziek te draaien. "Radio met bijzondere bandjes, spannende songs, ongelooflijke ontroering en natuurlijk de heerlijke harde herrie waar ik zo van hou", zegt hij.

Corton nam in 2016 afscheid van de radio toen hij werkte bij NPO Radio 1 bij onder meer De Nieuws BV. "Ik ben tot de ontdekking gekomen dat andere dingen in mijn leven die ik heel mooi en heel fijn vind, eronder lijden. Dus ik heb besluit genomen op te stoppen met dit dagelijkse programma", liet hij toen weten.