Entertainment

Princess Switch-fans opgelet: ook derde film op komst

22 november 2020 14:46
Beeld © Netflix

Na twee lange jaren wachten kunnen de fans eindelijk genieten van het tweede deel uit de Princess Switch-serie. 'The Princess Switch: Switched Again' staat momenteel op Netflix, maar daar laat de streamingdienst het niet bij. Volgens hoofdrolspeelster Vanessa Hudgens is het verhaal nog niet voorbij.

Vanessa had ter promotie van de tweede film een interview met het Amerikaanse Entertainment Tonight. Hierin werd haar gevraagd of een derde deel ook in de pijpleiding zit. Na een kleine twijfel kan Vanessa dit nieuws alleen maar bevestigen. Ze laat weten dat er momenteel nog niks is gefilmd.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kerstfilm The Princess Switch 2 is nu te zien op Netflix

In het eerste deel speelde Vanessa een dubbelrol en in de tweede film speelt ze zelfs drie rollen. Betekent het dan dat de actrice in het derde deel maar liefst vier rollen op zich gaat nemen? "Nee, gelukkig niet. Die roddel wil ik meteen de wereld uit helpen. Daar moet niemand op hopen", vertelt Vanessa.

Netflix heeft inmiddels aan Variety laten weten dat er inderdaad een derde Princess Switch komt en dat het filmen binnenkort begint in Schotland. De fans hoeven dit keer niet weer twee jaar te wachten, want het derde deel staat gepland voor 2021.

Wie liever een hele andere film wil kijken, komt misschien beter aan zijn trekken met de Netflix-film Jingle Jangle. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore