Entertainment

Marieke Elsinga betaalt zich scheel na verkeersblunder

22 november 2020 13:37 Aangepast: 22 november 2020 13:46
Beeld © ANP

November eindigt als een zeer dure maand voor Marieke Elsinga (34). De presentatrice heeft namelijk een klein foutje gemaakt, maar wel een die flink in de papieren loopt.

"Ik heb daar maar tien minuten gestaan"

De presentatrice deelde in haar Stories op Instagram dat ze een foutje heeft begaan waardoor ze nu een flink bedrag mag gaan betalen. Marieke werd wakker met een bijzonder sms'je. Hierin stond dat haar parkeeractie gedeactiveerd wordt, maar Marieke heeft geen idee waar het om gaat. Of toch wel?

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga trots op 'vriendje' uit The Masked Singer

'Ik ben eergisteren vergeten mijn Parkmobile uit te zetten', schrijft ze daarna bij een screenshot van de app. Te zien is dat de app ze bijna 31 uur heeft aan laten staan waardoor de kosten flink zijn opgelopen, zeker in Amsterdam. Marieke krijgt uiteindelijk een rekening van 90 euro en 90 cent. 'Ik heb daar maar tien minuten gestaan', vervolgt Marieke.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Marieke Elsinga bekijkt RTL Boulevard eens van de andere kant

Hoewel het natuurlijk kan gebeuren, blijft het zonde geld. Die 90 euro had ze ook kunnen gebruiken voor een paar kapotgescheurde panty's van Gucci. Al moet ze daarvoor nog dieper in de buidel tasten, hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore