Entertainment

Indrukwekkende Hanin uit TVOH won eerder al dit zangprogramma

21 november 2020 17:28 Aangepast: 21 november 2020 19:33
Beeld © RTL

De 17-jarige Hanin Al Kadamani veroverde de harten van de coaches en de kijkers van 'The Voice of Holland'. Ze zong het nummer 'Let It Be' tijdens haar Blind Audition, maar ook haar verhaal wist veel los te maken. De zangeres kreeg het voor elkaar om alle coaches om te laten draaien, en het is niet de eerste keer dat ze succes heeft in een tv-programma.

"Mijn familie heeft het moeilijk, dus ik wil ze graag helpen"

Hanin is met veel succes door naar de volgende ronde van The Voice of Holland. De kijkers en de coaches stonden versteld om haar zangtalent, en dat is zeker niet de eerste keer. Eerder dit jaar wist ze het namelijk ver te schoppen in het programma All Together Now.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emotionele eerste aflevering TVOH dankzij Hanin

Ze wist het programma zelfs te winnen. Ook hier stonden de juryleden met tranen in hun ogen als Hanin haar aangrijpende verhaal vertelt. "Ik ben heel dankbaar dat ik hier in Nederland mag wonen en mag zijn. Sommige dingen mis ik wel, maar nu is het gewoon beter voor mij", vertelde ze destijds.

De zangeres ging er uiteindelijk 10.000 euro vandoor en dat kwam zeer goed terecht: "Als ik 10.000 euro win dan zou ik het gebruiken voor mijn muziek, mijn studie en mijn familie. Mijn familie heeft het moeilijk, dus ik wil ze graag helpen. Met dat geld kan ik dat misschien doen."

Het optreden van Hanin gemist? Bekijk haar vertolking van 'Let It Be' hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore