Entertainment

Kinderen Jan Smit beleefden TVOH op hele bijzondere manier

21 november 2020 13:12
Beeld © ANP

Jan Smit (34) heeft zijn vuurdoop in 'The Voice of Holland' gehad. De Volendamse zanger nam hier de plek van Lil' Kleine (26) in. Jans eigen kinderen konden alvast proeven hoe het is om plaats te nemen in de befaamde rode stoelen.

"Emma vond dat ik veel te lang wachtte met drukken"

Jan deelde op zijn Instagram dat zijn kroost, Emma en Senn, wel op een hele bijzondere manier naar de eerste aflevering van The Voice of Holland hebben gekeken. Op de foto is te zien hoe de twee op speciale TVOH-stoelen voor een groot scherm zitten. Hoewel Senn alles goed vond, had Emma wel wat kritiek op Jan: 'Emma vond dat ik veel te lang wachtte met drukken.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Emotionele eerste aflevering TVOH dankzij Hanin

In de eerste aflevering van TVOH zagen we ook welke maatregelen er getroffen waren voor Anouk. Zij zat geheel afgezonderd in een zogenoemde 'quarantainer' en was in de studio te zien op een groot scherm. De kijkers moesten hier wel even aan wennen.

Voor Jan maakt het niet uit of Anouk wel of niet fysiek aanwezig is. De zangeres weet ook dan nog flink wat kritiek op Jan te leveren, zoals je hieronder kunt zien.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore