Ga naar de inhoud
Entertainment

René Froger staat stil bij overlijden van goede vriend Dominic

Rene Froger en Dominic Grant Beeld © Instagram @rene.froger

Het is een vreselijke week voor René Froger (60). De zanger heeft zojuist via social media gereageerd op het overlijden van zijn dierbare vriend Dominic Grant. Hij is overleden op 71-jarige leeftijd.

"Hoeveel kan je van je vrienden houden? Hoeveel kan je iemand missen?"

Het verdrietige nieuws heeft ook huize Froger bereikt. René is in rouw door het overlijden van zijn vriend. 'Hoeveel kan je van je vrienden houden? Hoeveel kan je iemand missen? Ik weet wel dat het niet te beschrijven is. Mijn oudere broer is niet meer...' schrijft hij bij het emotionele bericht.

'Zo lang, zo genoten van elkaar. En je hebt me zoveel geleerd. Bijna 40 jaar vriendschap van de grootste kwaliteit. Eerlijk, echt en zo getalenteerd. Hele nachten doorgehaald en oneindig veel van muziek genoten. Samen gezongen maar ook gedronken op het leven. Onze families samen groot gebracht.'

Dominic
Lees ook:
Dominic Grant (Grant & Forsyth) op 71-jarige leeftijd overleden

De zanger overleed woensdag aan de gevolgen van een verwijding van een slagader in zijn buik, laat zijn vrouw Julie in een verklaring weten. "Hij was een geweldige echtgenoot, vader, broer en kersverse opa. Mijn hart is gebroken", meldt ze.

Dominic Grant en zijn vrouw Julie waren oorspronkelijke allebei lid van de Britse popgroep Guys ’n’ Dolls. Toen deze formatie in 1985 uit elkaar viel, ging het tweetal samen verder. Zij hadden veel succes met de meer dan tien countryalbums die zij maakten. 

René
Lees ook:
René Froger door het stof: 'Wil geen minachting tonen'
Bron: RTL Boulevard