Entertainment

4x de meest hysterische momenten van Vier Handen Op Eén Buik

21 november 2020 12:06
Beeld © YouTube-kanaal vierhanden

In 'Vier Handen Op Eén Buik' laten aanstaande jonge moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden geholpen door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, bevalling en daarna. Op 1 december gaat er een nieuw seizoen van start, een mooi moment om even terug te blikken op de voorgaande seizoenen, waarin onder meer Fajah Lourens (39) te zien was als bekende moeder.

"We gaan ons niet de hele tijd voor jou inzetten en dat jij met zó'n grote bek iedereen aan het afsnauwen bent"

Fajah Lourens: 'Rot lekker zelf op!'

In het allereerste seizoen van Vier Handen Op Eén Buik was Fajah Lourens te zien als coach. Zij werd gekoppeld aan de zeventienjarige zwangere Romana, wat uitliep op een hysterisch conflict waarbij de dames op straat tegen elkaar aan het schelden waren. "Hee, luister eens, meisje", begint Fajah haar verhaal terwijl ze de telefoon van de jonge moeder uit haar handen trekt. Dit schiet Romana enorm in het verkeerde keelgat. "Rot lekker op", zegt ze tegen haar coach, waarop Fajah reageert: "Rot zelf lekker op!" Romana loopt naar buiten, waarna Fajah en zij nog een tijdlang doorgaan met gillen naar elkaar.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Bibi Breijman en Jaimie Vaes in Vier Handen Op Eén Buik

Silvana: 'Rot achterlijk kind dat je bent!'

In deze iconische aflevering van Vier Handen Op Eén Buik gieren de hormonen van Silvana door haar lichaam. In het fragment zien we hoe haar vriend een grapje uithaalt, waar de jonge moeder helemaal niet van gediend is. De jongen veegt een witte verfstreep op haar neus en daardoor schiet de dame uit haar slof. "Je gaat nu wat pakken en je gaat het afvegen hoor, ik weet niet wat jij meent!", schreeuwt de tiener uit. 

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Victoria Koblenko en Lev geprezen om Vier Handen Op Eén Buik

Daphne: 'Hij wil haar ook zien, dus dan vind ik ook dat hij moet betalen'

In deze spraakmakende aflevering zien we niet alleen hoe Daphne tijdens haar zwangerschap een sigaret aansteekt in de regen, ook weten ze niet helemaal zeker of de jongen in kwestie daadwerkelijk de vader is. Dat hoeft volgens Daphne niks uit te maken. "Hij wil haar ook zien, dus dan vind ik ook dat hij moet betalen", vertelt ze. Daarnaast is de moeder van het meisje niet altijd even blij met haar dochter. "Het ene moment kan ze heel lief en aardig zijn en het andere moment kan ze gewoon een heks zijn", vertelt ze openhartig. Nikkie Plessen (35) is deze keer de bekende moeder die de familie bijstaat.

Chanel: 'Ik word nergens aangenomen omdat ik een streepje achter mijn naam heb'

In deze aflevering volgen we Chanel van zeventien jaar. We zien hoe Edsilia Rombley (42), die deze keer de coach mag zijn, haar uiterste best doet om Chanel van haar rookverslaving af te helpen. Zo zien we dat ze een bepaalde behandeling ondergaat om van het roken af te komen. Toch gaat dat niet zo gemakkelijk en staat ze snel weer naast het voetbalveld een peuk te roken. Daarnaast lukt het Chanel ook niet om aan een baan te komen. "Ik solliciteer heel veel, maar ik word nergens aangenomen omdat ik een streepje achter mijn naam heb."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Isa Hoes en Romy ontroeren in Vier Handen Op Eén Buik

In de aankomende eerste aflevering, op dinsdag 1 december om 20:25 uur op NPO 3, zijn tienermoeder Desteney en bekende moeder Heleen van Rooyen (55) te zien. Je kunt wel zeggen dat Heleen veel ervaring heeft met kinderen, ze heeft er onlangs zelfs een kleinkind bij gekregen. Daarover vertelt ze alles in onderstaande video. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore