Entertainment

Jandino na verhuisbericht naar Curaçao: 'Ik blijf theater maken'

20 november 2020 07:43 Aangepast: 20 november 2020 07:43
Beeld © ANP

Jandino Asporaat (39) maakte gisteren wereldkundig dat hij grootse verhuisplannen heeft. In de uitzending van 'Paradise FM' vertelde hij dat hij erover nadenkt om deels in Nederland en deels in Curaçao te gaan wonen. Nu brengt hij een kleine nuance aan in zijn verhaal.

"Ik blijf natuurlijk Dino"

Dat doet de cabaretier op zijn Instagram. 'Ik bedacht me een paar jaar terug, als ik echt iets voor de eilanden wilt betekenen, dan moet ik hier ook vaker zijn, zo vaak als ik maar kan', begint Jandino te vertellen onder een foto. 

Hij wil dan ook een bruggenbouwer worden als hij op Curaçao is. 'Mijn belangrijkste taak is mensen met elkaar te laten communiceren', legt hij uit. Van veel mensen krijgt Jandino al de vraag wanneer hij zijn koffers pakt. 'Ik vertrek niet morgen naar Curaçao', legt hij uit. 'Wel heb ik gekeken naar de mogelijkheid om ooit mijn kinderen een gedeelte op Curaçao op te voeden en het andere gedeelte in Nederland.'

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Jandino zet typetje Judeska op voorgrond voor nieuwe film

Anderen vroegen zich af of Jandino dan alleen nog maar 'serieus werk' gaat doen en zijn leven in het theater vaarwel zegt. 'Nee, ik blijf nog lekker theater en films maken', verzekert de cabaretier zijn fans. 'Ik blijf natuurlijk Dino.'

Jandino zet zich al tijden in voor de Antillen, om de woonsituatie daar beter te maken. In de video hieronder vertelt hij er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore