Entertainment

Kailyn uit Teen Mom schrikt: 'Kids betrapten me tijdens seks'

19 november 2020 16:00 Aangepast: 19 november 2020 16:01
Kailyn Lowry Beeld © Instagram @kaillowry

Met een huis vol koters is het geen wonder dat Kailyn Lowry (28) weleens wat gênante momenten meemaakt met haar kroost. De 'Teen Mom'-ster windt er geen doekjes om in haar podcast 'Baby Mamas No Drama' en vertelt uitgebreid over het moment dat haar zoons haar betrapten tijdens een ondeugend moment in de slaapkamer.

"Als je kinderen hebt, wil je nog gewoon seks hebben"

Een ongemakkelijk incident voor Kailyn. De Teen Mom-realityster werd op heterdaad betrapt door haar zoons Isaac (10), Lincoln (7) en Lux (2) terwijl ze seks had met haar vriend, vertelt ze in haar podcast Baby Mamas No Drama. "Ik ga niet gedetailleerd uitleggen hoe het ging, dat wil ik mijn kinderen besparen", legt ze uit. Kailyn geeft aan dat dit voorval haar 'getekend heeft voor het leven'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom wilde vierde kindje aborteren

"Het is voor mij nóg erger dan voor hen", aldus Kailyn. "Ik dacht direct: als ze niet al vragen hierover zouden gaan stellen, dan gaan ze dat nu zeker weten doen." Daarom twijfelt de Teen Mom-ster om het aan te kaarten bij haar kids. "Het is het leven", gaat ze verder. "Ik twijfel soms om dit publiekelijk te zeggen, omdat ik bang ben dat iemand dan de kinderbescherming gaat bellen. Maar dit hoort bij het leven. Als je kinderen hebt, wil je nog gewoon seks hebben (...) Mocht het nog eens gebeuren, hoop ik dat ze niet getraumatiseerd raken."

Kailyn is bij lange na niet de enige celeb die íets te openhartig praat over haar seksleven, ook Miley Cyrus maakt zich daar schuldig aan. Je ziet het in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Kailyn uit Teen Mom gearresteerd na slaan ex-vriend

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore