Entertainment

Leontine Borsato verrast volgers met compleet nieuwe look

19 november 2020 15:00 Aangepast: 19 november 2020 15:17
Leontine Borsato Beeld © ANP

Leontine Borsato (52) deelt op haar Instagram een foto met een verrassende metamorfose! Ze heeft zich namelijk een nieuwe coup laten aanmeten door niemand minder dan Leco van Zadelhoff (52). Leontine die bekend staat om haar dikke, golvende lokken heeft nu ineens een pony en heel stijl haar. Op de foto is te zien dat ze erg blij is met haar transformatie.

'Het laatste dat we nodig hebben is een uur extra in 2020'

Dat Leontine voor een frisse nieuwe look gaat, zou ermee te maken kunnen hebben dat het afgelopen jaar flink wat teweeg heeft gebracht. De presentatrice het niet altijd even gemakkelijk gehad. 'Het laatste dat we nodig hebben is een uur extra in 2020', schreef Leontine in haar Stories, nadat de klok een uur achteruit ging. Wellicht dat deze coup geknipt is onder het mom van: (bijna) nieuw jaar, nieuw haar?

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Het huwelijk van Marco en Leontine Borsato is na 21 jaar voorbij

In februari van dit jaar maakte RTL Boulevard bekend dat Marco en Leontine van elkaar gingen scheiden. Dat betekent dat hun huwelijk na 21 jaar voorbij is. In de video hieronder zie je alles over het bewogen afgelopen jaar van de presentatrice. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore