Entertainment

Jandino wil naar Curaçao verhuizen: 'Ik voelde de spanning'

19 november 2020 15:20 Aangepast: 19 november 2020 15:47
Jandino Asporaat Beeld © ANP

Jandino Asporaat (39) heeft grootse verhuisplannen. De acteur vertelde in de radio-uitzending van Paradise FM dat hij deels in Nederland en deels op Curaçao wil gaan verblijven. Hij heeft zelfs al scholen voor zijn kinderen bezocht.

"Ik ben serieus bezig om ons hier op Curaçao te vestigen"

"Ik ben gisteren twee scholen gaan bezoeken. Ik heb namelijk het plan om volgend jaar de helft op Curaçao te wonen en de andere helft in Nederland", vertelt Jandino. De comedian geniet momenteel van een vakantie op het eiland, waar hij oorspronkelijk ook vandaan komt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jandino zet typetje Judeska op voorgrond voor nieuwe film

"Ik heb dus twee scholen bezocht voor mijn kinderen, en dat was heel spannend. Bij de eerste school wilde ik janken. Niet omdat de school slecht was, maar ik voelde de spanning", vervolgt hij. "De eerste school past meer bij de huidige situatie waar ze nu in zitten. Maar ik ben serieus bezig om ons hier op Curaçao te vestigen." Ook zal Jandino zijn moeder meenemen naar het eiland.

Jandino is niet de enige BN'er die momenteel vertoeft op Curaçao. Het aantal coronabesmettingen stijgt nogal rap op het eiland, waar ook vele Nederlanders op dit moment vakantievieren. Hieronder zie je er alles over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore