Ga naar de inhoud
Entertainment

Babette van Veen knipoogt naar The Masked Singer in GTST

Beeld © GTST/Videoland

In 'The Masked Singer' waren de afgelopen weken heel wat hints te zien waaruit bleek dat actrice Babette van Veen (52) zich schuilhield in het pak van de Vlinder. Maar ook in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' verwijst de soapie deze week nog eens naar haar alter ego uit de razend populaire zangshow.

Judith heeft Linda namelijk wijsgemaakt dat Anton op een datingapp zit voor getrouwde mannen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Linda weet echter niet dat Judith degene is die dit nepprofiel heeft aangemaakt. Ziedend van woede maakt Linda ook een profiel aan, onder de naam… Vlinder31!

Deze
Lees ook:
Deze karakters treden op in The Masked Singer Oud & Nieuw special

Aangezien Babette van Veen gestalte gaf aan de Vlinder in The Masked Singer, lijkt het erop dat de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden opnieuw op ludieke wijze verwijzen naar het muzikale uitstapje van Babette. Niets blijkt minder waar. Een woordvoerder van EndemolShine, de productiemaatschappij achter de soap, laat weten dat het toeval is: "Maar wel leuk toeval!"

Zal het Judith lukken om Linda en Anton uit elkaar te drijven? Of zal Linda het account van Vlinder31 toch weer verwijderen? Je ziet het de komende tijd in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Jan
Lees ook:
Jan Dulles geniet van alle reacties na winst The Masked Singer

Exclusieve interviews met de finalisten van The Masked Singer

07:32