Ga naar de inhoud
Entertainment

Oprah en Obama zaten tijdens interview niet in een ruimte

Beeld © Apple TV+

Oprah Winfrey (66) had in haar populaire praatprogramma 'The Oprah Conversation' een wel heel bijzondere gast: Barack Obama (59). Voor een knisperende open haard voerden de twee een gesprek, maar niets is wat het lijkt. Winfrey en Obama zaten niet in dezelfde ruimte. Dat leek alleen zo.

"Er is een kans dat ik nu nooit meer mijn huis verlaat"

"Wisten jullie dat oud-president Barack Obama en ik niet eens in dezelfde ruimte zaten tijdens het interview. Hij was in D.C. en ik in Californië", schrijft Winfrey onder een video die achter de schermen werd gemaakt. Daarop is te zien dat Obama voor een green screen zit, waar dezelfde achtergrond op wordt geprojecteerd als die van Winfrey. Vervolgens worden de twee aan elkaar geplakt, waardoor het lijkt alsof ze tegenover elkaar zitten.

Barack
Lees ook:
Barack Obama: 'Mis vliegen met presidentiële Air Force 1'

Winfrey lijkt de nieuwe interviewtechniek wel te zien zitten, grapt ze in het bericht bij de video. "Dankzij de kracht van technologie is er een kans dat ik nu nooit meer mijn huis verlaat."

Oprah is momenteel druk bezig met nieuwe programma's voor Apple. Zo keert ook haar befaamde boekenclub terug, hieronder zie je er alles over.

Oprah Winfrey blaast boekenclub nieuw leven in voor Apple

04:26