Entertainment

De film Wonder Woman komt tegelijk uit in bioscoop en HBO Max

19 november 2020 01:58 Aangepast: 19 november 2020 08:10
Beeld © Getty Images

De tweede 'Wonder Woman'-film komt op Eerste Kerstdag uit in de bioscopen, maar is die dag in de VS ook te zien op streamingplatform HBO Max. Dat maakte studio Warner woensdag bekend.

"In deze ongekende tijden moeten we innovatief zijn om onze industrie te laten draaien en onze fans te blijven bedienen"

Volgens Deadline hoeven abonnees van HBO Max niet extra te betalen om de film te kunnen zien. Eerder bracht concurrent Disney de film 'Mulan' uit op streamingservice Disney+, maar toen moesten mensen met een abonnement daar nog eens 22 euro bovenop betalen. Disney+ is ook beschikbaar in Nederland, HBO Max is dat niet.

Warner Bros liet woensdag in een verklaring weten: "In deze ongekende tijden moeten we innovatief zijn om onze industrie te laten draaien en onze fans te blijven bedienen. Dit is een geweldige film die echt tot leven komt op het witte doek, en die ervaring bieden we samen met de exploitanten aan op de plekken in de VS waar bioscopen open zijn. Maar we realiseren ons dat heel veel consumenten niet naar de bioscoop kunnen vanwege de pandemie, dus we willen hen de kans geven Wonder Woman 1984 te zien op ons platform, HBO Max."

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Disney+ toont waarschuwing voor racistische stereotypen

Wonder Woman: 1984 is een van de laatste grote films waarvan de premièredatum nog voor dit jaar in de planning staat. Andere grote titels, zoals de nieuwe James Bond en de negende Fast & Furious-film, zijn verschoven naar 2021. 'WW 1984' is het vervolg op Wonder Woman uit 2017. Actrice Gal Gadot keert in de sequel terug als superheldin Wonder Woman, Patty Jenkins was opnieuw verantwoordelijk voor de regie.

ANP / RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore