Entertainment

Rens Kroes knijpt in haar handen met 'pittige baby'

18 november 2020 15:52
Beeld © ANP

Rens Kroes (33) is één van de positiviteitsgoeroes die Instagram tegenwoordig rijk is. Slaapgebrek als kersverse moeder? Geen probleem. Pittige baby? Kom maar door. In een nieuw bericht laat ze haar volgers weten hoe rijk ze zich voelt ondanks de moeilijkheden die ze nu ervaart als nieuwbakken moeder.

"Het betekent minder rust voor mij, maar het is zo prachtig om te zien dat haar persoonlijkheid ontstaat"

Baby Maya Jade is krap drie weken oud, maar mama Rens ziet nu al haar persoonlijkheid ontwikkelen. Aan haar ruim 300.000 volgers vertelt ze over een gesprek dat ze met een vriendin had. 'Je hebt een pittige baby, vertelde een vriendin van mij toen ik haar vertelde dat Maya Jade erg goed is in het communiceren wat ze wil en dat ze fysiek erg sterk is', begint ze. 'Het betekent minder rust voor mij, maar het is zo prachtig om te zien dat haar persoonlijkheid ontstaat. Een trotse moeder hier!'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rens Kroes voor het eerst moeder geworden van een dochter

Vlak voor de geboorte van haar oogappel sprak Rens met RTL Boulevard over haar zwangerschap. Ze had destijds al helemaal de bijzondere geboorte van haar dochter - inclusief zoutlampen en latin muziek - uitgestippeld. Je hoort er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore