Entertainment

Monica Geuze wil wel broertje of zusje voor Zara-Lizzy

18 november 2020 14:14
Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze is momenteel de trotse moeder van Zara-Lizzy, maar ziet een broertje of zusje voor haar 2-jarige dochtertje wel zitten, zo vertelt de 25-jarige YouTube-ster in de nieuwste 'Grazia'.

"Het moet ook maar lukken, hè?"

Monica is momenteel dolgelukkig in de liefde met Robbert, en ziet dan ook wel een toekomst met hem: "Als de relatie met Robbert goed blijft gaan, zou ik Zara-Lizzy voor mijn dertigste wel een broertje of zusje willen geven."

"We hebben het er ook veel over", vervolgt ze. "Ik denk dat zoiets gebeurt op een moment wanneer het helemaal goed voelt. En het moet ook maar lukken, hè? Ik ben ontzettend dankbaar voor Zara-Lizzy. Mocht ze ooit een broertje of zusje krijgen, heel fijn. Zo niet, dan voel ik me heel gezegend dat ik überhaupt een dochter heb."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monica leert van fouten en voert drastische verandering door

"Toen Robbert vroeg of ik verkering met hem wilde, kwam er bij mij eerst een heel betoog uit: 'Maar je weet dat ik een dochter heb. Dat betekent dat zij iedere ochtend vroeg wakker wordt en op het bed springt, dat uitslapen er niet in zit en dat je af en toe zal moeten helpen met haar ophalen van de crèche.' Robbert zei gewoon bij alles: 'Ik weet waar ik aan begin, ik heb er goed over nagedacht.' Heel lief."

Het is niet de eerste keer dat Monica aan gezinsuitbreiding denkt, hieronder vertelt ze er ook al over.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Monica Geuze zet drastisch besluit door

De nieuwste Grazia is vanaf vandaag te koop in de winkels. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore