Ga naar de inhoud
Entertainment

Echte Gooische Moeders vliegen per privéjet naar Maastricht

Beeld © Videoland

In 'Echte Gooische Moeders' volgen we iedere week het wel en wee van Florine, Bo, Leslie, Kimberly en Pauline. De vijf dames laten zien hoe hun leven eruitziet tien jaar nadat ze schitterden in 'Echte Gooische Meisjes'. In de derde aflevering gaan de meiden op vriendinnenweekend naar Maastricht. En hun vervoersmiddel is héérlijk decadent. 'Heerlie de peerlie!'

"Wij gaan niet met mijn auto"

De dames gaan er eens lekker tussenuit met zijn vijven. "Ook even zonder de mannen", vertellen ze in de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders. Ze vertrekken met zijn allen in de auto van Pauline, maar die rijdt ze niet naar Maastricht, wat tot enige verwarring leidt. "Wij gaan wel naar Maastricht", begint Pauline vervolgens. "Maar we gaan niet met mijn auto, niet met de trein, niet met taxi's. Wij gaan met een privéjet!" Dat zorgt vervolgens voor hysterisch enthousiast gegil bij haar vriendinnen.

Gelukkig is het voor de dames geen dagelijkste kost om over de Nederlandse landschappen te vliegen met een privéjet. "Chic is het, het is heel chic", vertelt Kimberly. Florine: "Dat is toch níét normaal? Dit is once in a lifetime."

Florine
lees ook:
Florine uit Echte Gooische Moeders openhartig over zwangerschap

De Echte Gooische Moeders Kimblery, Pauline, Leslie, Bo en Florine staan ook dit keer weer garant voor de meest hilarische uitspraken. De allerleukste zie je in de video hieronder.

De meest hilarische uitspraken van de Echte Gooische Moeders

01:24