Entertainment

Barack Obama: 'Mis vliegen met presidentiële Air Force 1'

18 november 2020 03:13 Aangepast: 18 november 2020 07:19
Barack Obama (archieffoto). Beeld © ANP

Voormalig president Barack Obama (59) is volop bezig met de promotie van zijn nieuwe boek 'A Promised Land' en daarbij kon hij een gesprek met zijn goede vriendin Oprah Winfrey voor haar Apple TV-show natuurlijk niet overslaan. Oprah (66), die in november 2013 de Presidential Medal Of Freedom kreeg uitgereikt van de 44e president van de Verenigde Staten, was onder meer benieuwd naar de dingen die Obama mist sinds hij niet meer in het Witte Huis woont.

"Een ongekende belevenis"

"Het vliegen in het presidentiële vliegtuig Air Force 1 en de helicopter Marine 1 vond ik altijd heel bijzonder. Een ongekende belevenis, iets wat ik zeker heb gemist de afgelopen jaren", aldus Obama, die er grappend aan toevoegde 'dat het ook prettig was dat je nooit op andere passagiers hoefde te wachten'.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Oprah Winfrey ontvangt Barack Obama in nieuwe serie

Winfrey steunde Obama al nog voordat hij zich kandidaat stelde om in 2008 voor het presidentschap te gaan. Toen hij uiteindelijk als de Democratische kandidaat uit de bus rolde, ging ze veelvuldig voor hem lobbyen en mee tijdens campagnebijeenkomsten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore