Ga naar de inhoud
Entertainment

Gerard Joling reageert op kritiek rondom vakantie op Curaçao

Beeld © YouTube: @GerardJoling

Gerard Joling geniet momenteel van een vakantie op Curaçao, maar kan wel rekenen op flink wat kritiek. Het eiland wordt momenteel overspoeld door Nederlanders en het aantal besmettingen stijgt flink. In zijn vlog reageert de 60-jarige zanger op alle reacties.

"Ik snap die mensen die zich afvragen of het wel moet"

Gerard Joling reageert op alle kritiek rondom zijn vakantie

01:08

"Ik zit momenteel op Curaçao en daar heb ik veel commentaar op gekregen", vertelt Geer in zijn vlog. "Ik snap die mensen die zich afvragen of het wel moet. Ik ben zes of zeven keer getest voor allerlei tv-programma's. En altijd negatief getest. Daarnaast hebben we het reisadvies gekregen van premier Rutte. Als mensen daar moeite mee hebben of misschien jaloers zijn, kan ik ook wel weer begrijpen. (…) Ik zou bijna zeggen hou de vrede onder elkaar. Als ik af en toe zie hoe sommige mensen elkaar afmaken op het internet…"

De
Lees ook:
De grappigste momenten van Gerard Joling in The Masked Singer

Ook voor de media heeft Geer nog een boodschap: "Ik ben niet de enige BN'er hier, er zijn er nog wel een stuk of tien. Maar ik ben geen verrader dus ik zeg er ook niks over. (…) Het zijn allemaal lieve en hardwerkende mensen, dus dan mag je er een keer uit, toch?"

Rob Goossens vertelde eerder al in RTL Boulevard dat enkele BN'ers last leken te hebben van schaamte rondom hun vakantie.

'BN'ers lijken zich te schamen voor vakantie op Curaçao'

09:30