Entertainment

Pommeline over plastische chirurgie: 'Achteraf gezien heb ik spijt'

17 november 2020 16:55 Aangepast: 17 november 2020 17:00
Beeld © Videoland

Pommeline Tillière is niet vies van een ingreepje links of rechts. Toch heeft de 26-jarige 'Temptation Island'-ster wel spijt van enkele drastische ingrepen, zo vertelt ze in de online video-serie 'Natur'elle'.

"Ik heb nooit problemen gehad met mijn billen"

Pommeline heeft onder andere een neuscorrectie laten doen en dit komt naar eigen zeggen door Instagram: "Ik zag die filter en dacht: zo smal wil ik mijn neus. Ik heb die filter achteraf ook aan de chirurg laten zien. Als die filters niet zouden bestaan, had ik nooit geweten hoe mijn neus er zo smal zou uitzien.” Ook haar deelname aan Temptation Island heeft er voor gezorgd dat ze onder het mes is gegaan. "Ik heb nooit problemen gehad met mijn billen, tot ik meedeed aan Temptation Island en me als verleidster moest voorstellen aan de dames van de koppels. Ik hoorde iemand zeggen: ah, ze heeft geen kont. En sindsdien kreeg ik dat niet meer uit mijn hoofd. Toen ik ontdekte dat er bilimplantaten bestonden, dacht ik meteen: ja, dat wil ik ook.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze singles gaan harten veroveren in Temptation Island

Al op jongere leeftijd, toen Pommeline nog op school zat, was ze gevoellig voor groepsdruk. “Toen al zag ik dat sommige meisjes permanente make-up hadden laten zetten. Ik heb dat dan ook maar laten doen, boven en onder mijn ogen. Achteraf gezien heb ik daar spijt van, omdat ik van mezelf al grote ogen heb. Ik heb er gewoon niet goed genoeg over nagedacht.” 

“Nu is dat allemaal nog mooi”, zegt ze over haar ingrepen. “Want ik ben nog jong en mijn huid zit nog strak, alles zit nog op zijn plaats. Maar als ik later 50 ben. Ik had er beter over moeten nadenken, en blij moeten zijn met wat ik had." 

Pommeline kennen we niet alleen als verleidster, maar ook als deelneemster aan Temptation Island. Samen met Fabrizio ondergingen ze de ultieme relatietest, maar of dat nou echt goed verliep zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore