Entertainment

Kim Kötter deelt zwangerschapsfilmpje: 'Draakje in m'n buik'

17 november 2020 15:42
Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Het duurt niet lang meer of Kim Kötter (38) wordt voor de derde keer moeder. De voormalig Miss Nederland deelt iedere stap van haar zwangerschap met haar volgers op Instagram. Ook haar nieuwe mijlpaal kan ze hen niet ontnemen, hoewel ze er zelf een beetje van schrikt.

"Deze draak in mijn buik"

Muck en Youp krijgen er binnenkort een broertje bij! En dat blijkt een echte doerak te zijn, zo is te zien op Kims nieuwste zwangerschapsupdate op Instagram. 'Ik voel me echt een drakenmoeder', grapt ze, refererend naar de hitserie Game of Thrones. 'Met deze draak in mijn buik'. De vrouw van Jaap Reesema, ook wel bekend als Jake Reese, is inmiddels al 27 weken onderweg en krijgt het flink te verduren. De kicks van haar ongeboren zoon komen 'wel op dezelfde tijden' en het is 'voorspelbaar waar de trap, high five of kopstoot komt'. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kötter: 'Na de bevalling gaat er bij Jaap een knoop in'

Kim vindt haar zoontje nu al een 'heerlijk mannetje'. Haar volgers kunnen alleen maar genieten van het kereltje in haar buik. 'Blijft wonderlijk', vindt er eentje. 'Dat is zo'n bijzonder gevoel', beaamt een ander. 'Je bent ook een goede vrouw en een goede moeder', spreekt een derde haar toe. 'Geweldig', 'prachtig' en 'heerlijk' klinkt het verder in de comments. De nieuwe toevoeging aan haar gezin is meer dan gewenst, maar totaal onverwacht. Kim en haar man Jaap vertellen er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore