Ga naar de inhoud
Entertainment

Toch kans op verzoening tussen Phil Collins en ex-vrouw?

Phil Collins en zijn ex-vrouw Orianne Cevey Beeld © Getty Images

Phil Collins (69) en zijn ex-vrouw Orianne Cevey (46) liggen al tijden met elkaar in de clinch, maar het moddergooien zou binnenkort zomaar eens kunnen stoppen. Een vriend van het voormalige stel laat aan 'Page Six' weten dat de kans zelfs bestaat dat ze weer bij elkaar komen.

"Het zou ons allemaal niet verrassen als ze weer bij elkaar komen"

De beledigingen gaan over en weer tussen Phil en Orianne. De twee vechten hun breuk al een tijdje uit in de rechtbank, maar een verzoening lijkt niet uitgesloten. Een vriend van het voormalige liefdeskoppel vertelt aan Page Six dat ze 'de Liz en Dick van Miami' zijn. Hier wordt gerefereerd aan de vurige relatie tussen Elizabeth Taylor en Richard Burton, die ook meermaals uit elkaar gingen en weer bij elkaar zijn gekomen. 

Ex-vrouw
Lees ook:
Ex-vrouw Phil Collins gaat alsnog verhuizen

"Orianne heeft hem altijd beschermd", aldus de vriend. "Ze hielp hem toen het niet goed met hem ging. Hij is behoorlijk knorrig geweest, maar wel open over zijn gezondheidsproblemen. Phils laatste tournee heette niet voor niets Not dead yet. In alle eerlijkheid, ze hebben elkaar nodig. Dus het zou ons allemaal niet verrassen als ze weer bij elkaar komen." Phil en Orianne tekenden de scheidingspapieren in 2008 en kwamen weer bij elkaar in 2015, maar stapten niet opnieuw in het huwelijksbootje. 

Phil
Lees ook:
Phil Collins wil zijn muziek niet bij rally's Trump

Orianne heeft in de rechtbank een boekje open gedaan over haar relatie met Phil. Zo zou de zanger een alcohol- en drugsverslaving hebben gehad en maandenlang niet hebben gedoucht. Bovendien zou het seksleven ook niet om over naar huis te schrijven zijn geweest. Phil ontkent stellig en beweert dat Orianne's beschuldigingen 'fictief, onbelangrijk, onbeschoft, schandalig en schunnig' zijn. Ook claimt hij dat ze 'opzettelijk sensationele en valse beschuldigingen bedenkt, zodat ze meer geld kan eisen'. 

Ex-vrouw
Lees ook:
Ex-vrouw Phil Collins eist miljoenen en weigert huis te verlaten

Het wordt nog ingewikkelder. De twee gingen afgelopen juli uit elkaar en Orianne gaf een kleine maand later in Las Vegas het ja-woord aan haar nieuwe vlam Thomas Bates. Ze verhuisde samen met haar 31-jarige lover naar de villa die ze voorheen deelde met Phil. De zanger probeerde zijn ex-vrouw uit het 40 miljoen dollar kostende onderkomen te krijgen en liet haar eruit zetten door de politie. 

Alles over de intense vechtscheiding zie je in de video hieronder. 

Phil Collins en ex-vrouw eindigen in ordinaire vechtscheiding

02:48