Entertainment

'Prinses Diana had geen idee in welke situatie ze belandde'

17 november 2020 02:01 Aangepast: 17 november 2020 08:27
The Crown Beeld © Des Willie/Netflix

Emma Corrin, de 24-jarige actrice die gestalte geeft aan het personage van prinses Diana in het nieuwe seizoen van de Netflix-serie 'The Crown', heeft in een interview met de Britse versie van 'GQ magazine' laten weten dat ze het zeer interessant vond om deze rol te mogen spelen.

"Dat was voor mij als actrice interessant"

"Prinses Diana had werkelijk geen idee waarin ze terecht zou komen, na haar huwelijk met prins Charles. Dat was voor mij als actrice interessant, omdat ik zo kanten van haar kon laten zien die mensen nog niet kenden", aldus Corrin.

De actrice vond met name de opnames van de jonge Diana leuk, 'omdat ze toen niet het gevoel voor mode had dat ze later kreeg'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Prinses Diana' lag in ziekenhuis tijdens The Crown-opnames

Op de vraag of ze benieuwd is naar de mening van The Royal Family over dit nieuwe seizoen, antwoordde Emma: "Ik ben absoluut benieuwd naar hun mening over ons werk. Al denk ik dat ik ze direct zou ontwijken als ik ze op een feestje zou tegenkomen, haha!"

RTL Boulevard-deskundige keek het hele seizoen van The Crown nog vóórdat het op Netflix stond. In de video hieronder vertelt hij er enthousiast over én waarschuwt hij de kijker alvast.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore