Entertainment

Dit Love Island-koppel is óók uit elkaar

16 november 2020 11:10 Aangepast: 16 november 2020 12:32
De deelnemers van 'Love Island' Beeld © Nick van Ormondt/RTL

Het is over en uit tussen Mattheüs en Jaimy van ‘Love Island’. Dat vertelt de Braziliaanse hunk op zijn YouTube-kanaal.

"We merken dat we elkaar niet kunnen geven wat we willen"

De twee vormden sinds de finaleweek van Love Island een koppel, maar eenmaal terug thuis bleken de twee toch niet zo’n goede match als gedacht. "Het is tussen mij en Jaimy niet gelopen zoals we hadden gehoopt. We hebben ons best gedaan om het te laten werken, maar uiteindelijk hebben we samen besloten om er een punt achter te zetten", aldus Mattheüs.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Rowéna en Stenn van Love Island wéér uit elkaar

Hoewel de realityster eerst nog zei de ware liefde in Jaimy te hebben gevonden, komt hij daar nu toch op terug. Volgens Mattheüs zijn hun levensstijlen te verschillend. "Dit komt niet door de afstand of door onze leeftijd, maar omdat we merken dat we elkaar niet kunnen geven wat we willen. Net zoals in de meeste relaties hebben we onze ups en downs gehad. De downs gaven de doorslag. Ik had het ook liever anders gezien, maar het is nou eenmaal zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vonk tussen Matthy en Jaimy van Love Island sloeg al eerder over

Door de breuk van Jaimy en Mattheüs zijn Eilish en Gianni en Joan en Mert nog de enige overgebleven koppels van Love Island. Eerder besloten Feline en Giuliano al om een punt achter hun relatie te zetten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore