Ga naar de inhoud
Entertainment

Floor Jansen maakt indruk op fans met metal-versie Frozen-hit

Floor Jansen Beeld © YouTube-kanaal Floor Jansen

Dat Floor Jansen (39) een alleskunner is, bewees ze al in 'Beste Zangers'. De rocker viel toen op vanwege haar bijzondere stem en haar vermogen om ieder nummer eigen te maken. De Nightwish-chanteuse bewijst het nog maar eens, dit keer met een cover van de Disney-klassieker 'Let It Go'.

"Floor maakt de nummers altijd zoveel beter dat ik de originele versies niet meer wil luisteren"

Floor doet alle kille harten smelten met haar uitvoering van 'Let It Go'. De Nightwish-zangeres heeft de Frozen-hit nieuw leven ingeblazen op geheel eigen wijze. Het Disney-gehalte is dit keer ver te zoeken, ze heeft het nummer namelijk in een heus metaljasje gestoken. Dit doet ze speciaal voor haar dochter Freja die 'al maanden' naar het liedje luistert. 'Voor de lol, maar ook omdat ik het optreden mis, heb ik besloten om dit nummer te coveren voor jullie', laat Floor weten in de beschrijving van de video.

Floor
Lees ook:
Floor Jansen uitverkorene voor titelsong War Child-documentaire

'Het nummer zit al maanden in mijn hoofd, dus nu is het aan jullie de beurt', grapt Floor verder. Het valt goed in de smaak bij haar fans, die massaal reageren op YouTube. 'Ik denk dat we een nieuwe zingende prinses hebben gevonden', aldus één liefhebber. 'Je bent Elsa's metal-doppelgänger', vindt een ander. 'Ik heb één puntje van kritiek. Floor maakt de nummers altijd zoveel beter dat ik de originele versies niet meer wil luisteren', meldt een derde enthousiasteling. 

Floor
Lees ook:
Floor Jansen en band geplaagd door album Lil' Kleine

Na haar deelname aan Beste Zangers werd Floor bekend bij het grote publiek. In de video hieronder vertelt ze er alles over. 

Floor Jansen hoopt dat alles op zijn plek valt

02:05