Entertainment

Jennifer Lopez krijgt oeuvreprijs omdat ze 'super icoon' is

16 november 2020 05:40 Aangepast: 16 november 2020 08:14
Jennifer Lopez Beeld © ANP

Jennifer Lopez loopt inmiddels al tientallen jaren mee in de entertainment-business en dat heeft haar de status van 'super icoon' opgeleverd. J-Lo werd tijdens de virtuele uitreiking van de People's Choice Awards onderscheiden met de People's Icon Award. Dit meldt 'Billboard'.

"Het is werkelijk een droom om deze erkenning te mogen krijgen"

'Jenny from the Block' was volgens het juryrapport de terechte winnares, vanwege het feit 'dat ze zich altijd inzet voor minderheden, aardig is voor mensen en anderen vreugde biedt'. "Ze is zelf, vanuit een ogenschijnlijk kansloze positie, opgeklommen naar de status van superster door keihard te werken. En daarmee inspireert ze zo ontzettend veel jonge meisjes, die net als zij grote dromen hebben," aldus het juryrapport.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jennifer Lopez verkoopt villa in Malibu ver onder vraagprijs

Jennifer was zeer vereerd met haar onderscheiding. "Het is werkelijk een droom om deze erkenning te mogen krijgen. Het maakt me nederig. Als een Latina en als vrouw kan ik alleen maar zeggen dat ik driedubbel dwars heb moeten werken om deze eer te krijgen. Maar ik heb het geflikt en ik hoop dat ik hiermee heel veel andere meisjes en vrouwen inspireer."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore