Entertainment

'Dit GTST-icoon doet mee aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol?'

14 november 2020 19:01
Beeld © RTL/Feriet Tunc

Een goede reden om uit te kijken naar 2021? Omdat dan een gloednieuw seizoen van 'Wie is de Mol?' van start gaat. Molloten zijn al weken druk bezig met achterhalen wie o wie toch meedoet aan het 21ste seizoen. En ja hoor, er lijkt weer een kandidaat ontmaskerd te zijn: niemand minder dan dit bekende gezicht uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

"Erik de Vogel is al een tijdje niet te zien in GTST"

Het is helaas nog even wachten tot de makers van het programma het nieuws bevestigen of ontkennen, maar het kan zomaar zijn dat Erik de Vogel één van de kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol? is. 'Erik de Vogel is al een tijdje niet te zien in GTST en is er een kans dat hij meedoet aan Wie Is De Mol!', aldus speurneuzen. Tja, zijn afwezigheid in Meerdijk blijft natuurlijk niet lang onopgemerkt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Waarom Caroline De Bruijn haar Erik de Vogel blíjft versieren

Eerder deden molloten al verwoede pogingen om de andere kandidaten te achterhalen. Na urenlang social media accounts te hebben gecheckt, konden ze alvast twee namen noemen. Je leest het hier.

Patrick Martens en Ron Boszhard moesten nét voor de finale afscheid nemen van het jubileumseizoen van het programma. In RTL Boulevard blikken ze nog eens terug op hun avontuur.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore