Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze karakters treden op in The Masked Singer Oud & Nieuw special

Background The Masked Singer Beeld © William Rutten

Je hoeft niet bang te zijn om in een zwart gat te vallen nu de finale van 'The Masked Singer' uitgezonden is. Het programma komt voor het einde van het jaar nog even terug op de buis met een heuse special voor Oud & Nieuw. De vijf karakters zijn zelfs al bekendgemaakt.

De bijzondere aflevering wordt uitgezonden op Oudejaarsavond en uiteraard zijn de kostuums van de BN'ers helemaal in stijl. Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver gaan die avond weer hun uiterste best doen om de identiteit te achterhalen van de BN’ers die schuilgaan achter de maskers van Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagnefles.  

Eindelijk
Lees ook:
Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer

De uitzending wordt onderbroken door het aftelmoment om 00.00 uur, de winnaar onthult zich na het knallen van de kurken. The Masked Singer Oud & Nieuw special wordt op 31 december om 22.20 uur uitgezonden op RTL 4.

4
Lees ook:
4 bizarre onthullingen uit The Masked Singer wereldwijd

Vlak voor de grote finale sprak RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy exclusief met de finalisten van vrijdagavond. Je kunt het interview in de video hieronder nog eens bekijken.

Exclusieve interviews met de finalisten van The Masked Singer

07:32
Bron: RTL Boulevard