Entertainment

De grappigste momenten van Gerard Joling in The Masked Singer

14 november 2020 12:19
Buddy Vedder en Gerard Joling Beeld © RTL

Iedere week genoten miljoenen kijkers van 'The Masked Singer'. Niet alleen de kandidaten en hun waanzinnige pakken zijn spraakmakend. Nee, ook de panelleden wisten wekenlang elkaar en de kijker te vermaken. Nu de finale achter de rug is, is het hoog tijd om eens terug te blikken op de grappigste momenten van Gerard Joling (60).

"Gerard kent een heel arsenaal aan BN'ers, maar of ze allemaal bestaan..."

Gerard had zijn overwinning in The Masked Singer misschien nooit in de wacht gesleept als hij Buddy Vedder niet naast zich had zitten. Hoewel de zanger onwijs veel mensen uit het vak kent, blijft het niet alleen moeilijk om de ware identiteit van de kandidaten te achterhalen, maar ook om hun naam goed uit te spreken.

Buddy: "Gerard is van de oude generatie en weet daar heel veel namen van te noemen. Ik kan hem af en toe helpen met de jonge namen. Of de juiste namen. Gerard kent een heel arsenaal aan BN'ers, maar of ze allemaal bestaan..." Bekijk Gerards hilarische momenten hier: 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer

Vlak voor de grote finale van The Masked Singer was het de eer aan RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy om de finalisten te spreken. Het exclusieve interview bekijk je hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore