Ga naar de inhoud
Entertainment

Eindelijk is het zover: dit is de winnaar van The Masked Singer

Beeld © RTL

Het was weer een ongelooflijk spannende strijd de afgelopen weken tussen de gemaskerde BN'ers in 'The Masked Singer'. Alle figuren zijn ontmaskerd en maar liefst vier kandidaten wisten zichzelf staande te houden tot de finale. Toch kan er maar één de beste zijn en dat is niemand minder dan Neptunus a.k.a Jan Dulles (45)!

Chantal
LEES OOK:
Chantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer

Eindelijk was het zover: het tweede seizoen van The Masked Singer. Vijftien deelnemers hebben zeven lange weken moeten zwoegen, en nu hebben eindelijk de laatsten hun identiteit mogen onthullen. De finalisten – de Panter, de Vos, Neptunus en de Zebra – hebben alles uit de kast getrokken tijdens de finale. Maar wie zaten er toch in die pakken?

De Panter

De Panter, ook wel de lievelingskandidaat van Buddy. Wie zat er toch in hemelsnaam onder het pak van de Panter? Helaas voor deze kandidaat moest ze als eerste de finale verlaten. Carlo Boszhard (51) was de enige die het goed had geraden. En ja hoor, het blijkt Nicolette van Dam te zijn! 

Gemoederen
LEES OOK:
Gemoederen lopen hoog op in zesde aflevering van The Masked Singer

De Zebra 

De tweede die er deze aflevering uit lag is de altijd hilarische Zebra. Dit figuur staat al een hele tijd bekend als een grappenmaker dus iedereen raadt er de afgelopen weken ook op los. Vanavond reageert de jury bijna unaniem, behalve Buddy, dat het om Najib Amhali (49) zou gaan. En inderdaad: Najib zat verstopt in het pak van de Zebra! 

De Vos

Op tweede plaats is gekomen... De Vos! Iedereen was vanaf het begin al erg te spreken over haar. Wat heeft ze een stem en ze deed zelfs een spagaat aan het begin van de show! Maar niemand wist honderd procent zeker wie erin het pak zat, maar iedereen behalve Loretta dacht Noortje Herlaar (35). Maar gelukkig kan iedereen nu rustig ademhalen want ze heeft zichzelf eindelijk onthuld: het was inderdaad Noortje! 

 

Chantal
LEES OOK:
Chantal Janzen onthult onterecht dat ze de Vos is in Masked Singer

Neptunus

Iedereen was verbijsterd van de prachtige stem én show van Neptunus. Maar ook van hem wist niemand zeker wie het was. En ja hoor, de winnaar van The Masked Singer 2020 is: Jan Dulles!

Eerder nam Samantha Steenwijk al afscheid van het programma en daar had ze erg moeite mee. Daar vertelt ze alles over in onderstaande video:

Samantha Steenwijk had moeite met afscheid The Masked Singer

04:02