Ga naar de inhoud
Entertainment

Antje Monteiro knapt zowat van trots: 'Romy is jarig'

Antje en Romy Monteiro Beeld © ANP

Het is een bijzondere dag voor Antje Monteiro (51). De musicalster beviel 'vandaag 28 jaar geleden exact' van haar dochter Romy. Dat moment kan ze natuurlijk niet voorbij laten gaan en daarom zet ze haar kleine meid flink in het zonnetje op social media.

"Hou elke dag meer van jou"

Romy mag vandaag 28 kaarsjes uitblazen en bij huize Monteiro hangt de vlag uit. Moeder Antje grijpt het moment aan om haar dochter de hemel in te prijzen op Instagram. De musicalster laat weten dat haar kind ook op vrijdag de dertiende is geboren. 'Mijn lieve, mooie, knappe, grappige, talentvolle dochter', schrijft ze bij foto's met haar 'allerliefste' Romy. 'Hou elke dag meer van jou! Altijd, tot de maan en terug.'

 

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro: 'Ik ben hartstikke trots op mijn lijf'

Antje heeft hetzelfde bericht op Facebook gedeeld en wordt op beide platforms overspoeld door felicitaties. 'Zoveel knapheid in één gezin', vindt een fan. 'Lang zal ze leven', zingt een ander voor Romy. 'Je begaafde en beeldschone dochter', vindt een derde. 'Van harte', 'Proficiat' en 'Geniet van jullie dag' klinkt het verder in de reacties. Scheurmonster Romy zal wel niet voor een joy ride gaan vandaag. De 28-jarige heeft niet zulke goede herinneringen aan race-auto's, zoals te zien is in de video hieronder. 

Romy Monteiro maakt smak tijdens racedagen

06:15