Entertainment

Richard Groenendijk weigert interview met Wilfred Genee

12 november 2020 14:53 Aangepast: 12 november 2020 15:11
Beeld © YouTube-kanaal Jopie Parlevliet/ANP

Richard Groenendijk (48) heeft vanochtend een paar seconden voor aanvang van een interview met Wilfred Genee (53) gezegd dat hij daar geen trek in had. Dat werd door Wilfred en zijn sidekicks verteld op 'Radio Veronica'.

"Ik heb zó’n onaardige ervaring met die man"

Richard heeft met zijn alter ego Jopie Parlevliet momenteel een grote hit te pakken met het nummer 'Tebbie Nou Op Je Muil'. Daar wilden de heren van Radio Veronica graag met Richard over babbelen. Andersom leek Richard dat ook leuk, totdat hij hoorde dat Wilfred Genee het interview deed.

"Richard Groenendijk heeft een knaller te pakken. Wij wilden hem even in de uitzending en dus zijn telefoonnummer achterhaald. Hij wilde heel graag meewerken", aldus sidekick Rick Romijn in de show. "Producer Mark had hem aan de telefoon en ik hoorde hem nog zeggen: '30 seconden en dan gaan we de uitzending in'", vult Niels van Baarlen aan.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Richard Groenendijk vindt 600 man in een kerk onbegrijpelijk

Op dat punt gaf Richard te kennen dat hij geen zin had in een interview met Wilfred. "Wilfred heeft me een keer geïnterviewd en toen was hij slecht ingelezen", zei hij volgens Rick. Even later zou Richard nog een appje gestuurd hebben waarin hij sorry zegt en zich verantwoordt met de woorden: 'Ik heb zó’n onaardige ervaring met die man.'

Wilfred zelf snapt er niets van en vond het betreffende interview, dat een jaar geleden plaatsvond, 'heel aardig'. Hij vraagt zich vooral af waarom Richard dit niet in zijn gezicht wil zeggen. "Als je dat vindt, dan zeg je dat toch?"

De populaire hit van Richard Groenendijk als Jopie Parlevliet zie je hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore