Entertainment

Marieke Elsinga bekijkt RTL Boulevard eens van de andere kant

12 november 2020 13:30 Aangepast: 12 november 2020 16:08
Beeld © ANP

Marieke Elsinga (34) is inmiddels al een flinke tijd één van de vaste presentatoren van RTL Boulevard. Deze week presenteert Bridget Maasland (46) de show samen met Luuk Ikink (37). En dat geeft Marieke de kans om de studio eens van een heel andere kant te bekijken.

"Toch leuk hè?

Gisteren bekeek Marieke de studio namelijk vanaf de buitenkant op het moment dat de show live te zien was op RTL 4. Op haar Instagram Stories is te zien dat ze een wandelingetje maakte en tijdens de show net bij het Leidseplein aankwam. Daar kon ze zien hoe collega's Bridget en Luuk op dat moment aan het werk waren. "Toch leuk hè?" zegt Marieke op de video in haar Stories. "Bekijk je het eens van een andere kant."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marieke Elsinga trots op 'vriendje' uit The Masked Singer

Een tijdje terug stond Marieke niet achter de desk van RTL Boulevard als presentatrice, maar was ze weer even te gast. Ze was namelijk aanwezig om een krachtig statement te geven over 'te dik zijn', naar aanleiding van een verzoek dat ze kreeg om mee te doen aan een campagne over afvallen. Het hele statement zie je in de video hieronder.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore